Voor alle amateurkunstenaars in Veldhoven (en omstreken) zijn wij gestart met Kunstuitleen Veldhoven e.o. Tijdens de schildercursus bij Hanneke van der Zanden kwam ter sprake dat het merendeel van onze zelfgemaakte ‘kunstschatten’ staan te verstoffen op zolder of een ander kamertje.
Zonde natuurlijk, vooral omdat we er allemaal zo ons best op hebben gedaan. Het idee ontstond om er een Kunstuitleen mee te beginnen. Inmiddels hebben we dat in daden omgezet en zijn vol enthousiasme aan de slag gegaan.

Schilderen is onze hobby en wij willen daar zoveel mogelijk mensen deelgenoot van maken. Onze schilderijen zijn nu op diverse locaties te bezichtigen en zijn te leen en/of te koop. De meeste schilders komen uit de omgeving van Veldhoven en Oerle. Daar zijn heel wat mooie werken uit voort gekomen. Alle amateurschilders mogen zich bij ons aansluiten. Het maakt niet uit waar je les volgt. Wil je meedoen? Lees hier meer!

Wilt u een schilderij lenen?
Voor 5,= per maand kunt u bij ons een schilderij naar keuze lenen. We zijn ook bereid om bedrijfsruimten in te richten met onze schilderijen. Voor meer informatie: kunstuitleenveldhoveneo@gmail.com.