De kunstwerken zijn zowel te koop als te leen. Klik op het kunstwerk dat u wilt kopen en daar vindt u informatie over de formaten en prijzen. Komt u er niet uit, dan helpen wij u graag. Stel hier uw vraag per mail: kunstuitleenveldhoveneo@gmail.com.

 

 

Daarnaast kunt u ook kunst kado geven via onze KunstKadobon. De waarde van de Kunstkadobon bepaalt u zelf. Als u 3 maanden Kunst kado wilt geven, betaalt u nu slechts 10 euro. Voor 15 euro geeft u 4 maanden kunst kado en een half jaar kost slechts 25 euro! Leuk om kado te geven met een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid.

Kunst Kado geven

KunstKadobon gekregen?

Leuk dat je een KunstKadobon hebt gekregen!  Het werkt als volgt:

Zoek via onze Facebookpagina een schilderij uit dat beschikbaar is en je graag zou willen lenen. Stuur ons een mail met de gegevens van het kunstwerk (titel en kunstenaar). Vervolgens kun je het schilderij bij een van ons ophalen. Zowel kunstenaar, als de lener (jij dus) tekenen het leencontract. Jij betaalt ons met de bon en mag het schilderij meenemen voor de betreffende periode. Wij (kunstuitleen) betalen het geld (waarde van de KunstKadobon) weer terug aan de betreffende kunstenaar.

Heeft u interesse? Stuur een mail of bel ons even. Wij zorgen ervoor dat de KunstKadobon mooi ingepakt bij een van ons klaar ligt. Succes verzekerd en men heeft er langer plezier van dan van een bos bloemen!
Neem contact met ons op  en wij zorgen ervoor dat de bon bij u terecht komt en verrekenen de uiteindelijke huur weer met de kunstenaar.