We zijn voortdurend bezig om ‘onze kunstwerken’ op diverse locaties te laten zien.
We hebben bijvoorbeeld al werken hangen in ’t Zand, d’Ouw School, D’n Hut, ’t Tweespan, Leuskenhei en het Dorpsgenot in Oerle.
We zijn momenteel ook druk bezig om nog meer locaties te benaderen. We kunnen daar bijvoorbeeld elk half jaar (of om de 3 maanden) een aantal nieuwe schilderijen neerhangen in een bepaald thema (dieren, portretten, abstract, natuur, landschappen, stadsgezichten, etc.)
De werken die we ophangen worden voorzien van een kaartje van Kunstuitleen Veldhoven e.o. met daarop het formaat, jouw naam, de titel en de prijs.
Met gepaste trots mogen we melden dat er al schilderijen verkocht zijn!

Kunst kijken, lenen en meenemen

Eerste expositie Kunstuitleen Veldhoven eo

Op zaterdag 18 en zondag 19 januari 2020 hebben ongeveer 25 kunstenaars, allen aangesloten bij Kunstuitleen Veldhoven e.o. deelgenomen aan onze expositie die wij hebben georganiseerd in dorpscentrum d’Ouw School in Oerle.

We hebben genoten van een geweldig hoge opkomst en er zijn veel schilderijen uitgeleend en nog meer beelden verkocht. We hopen dat we deze expositie volgend jaar weer mogen organiseren en hopen wederom op vele bezoekers en potentiële leners en/of kopers.

Hieronder ziet u een sfeerimpressie van de expositie.

previous arrow
next arrow
Slider

Foto’s: Marianne Bosch